Na de goede winnende pot van afgelopen zaterdag hadden we als team besloten om te gaan knokken voor de bekerwedstrijd. De opstelling van de vakken was wederom een verassing en we begonnen onze aanval met Remon, Glenn, Linda en Mariëlle. De verdediging bestond uit Luke, Stef, Gerana en Irene.

Met de uitspraak: ‘1 team 1 taak, we gaan ervoor’ startten we dan ook de wedstrijd met goeie moed. Dit was niet zonder moeite, want ook De Hoeve ging ervoor. De spanning liep op, net zoals de stand maar deze bleef wel telkens hangen op gelijk stand. In de rust werd dan ook verteld dat we goed speelden en dit aan moesten houden, daarnaast vooral geen gekke dingen doen want de scheids was tevens oplettend met fysiek contact. Na veel schoten en strijdlust begonnen de doelpunten minder gemakkelijk te vallen. Gelukkig werd dat snel weer opgepakt maar was het net niet genoeg om de pot te winnen. Helaas voor HHV 2 namen de spelers van De Hoeve de winst mee naar huis. Met als standpunt dat de wedstrijd van zaterdag belangrijker was, was het toch jammer.

Aanstaande zaterdag gaan we gewoon weer voor de winst en hopen de punten bij Elko mee naar huis te nemen. We zien jullie graag! HHV 1 speelt om 15.30 tegen Elko op Elim. En daarna volgt HHV 2 om 17.00.