De eerste competitie wedstrijd was een feit. Na een voorbereiding met een ander en vernieuwd team, mocht HHV 2 het opnemen tegen Rigtersbleek 2. Met de hoofdjes omhoog begonnen we aan de wedstrijd.

In de aanval startte de nieuwe captain van het team, Sidney samen met Sem, Linda en Mariƫlle. In de verdediging startte Remon, Ruben, Carine en Irene. Na een gelijkwaardige strijd kwam HHV op voorsprong, dit zorgde voor vertrouwen in het spel. Helaas liet Rigtersbleek het er niet bij zitten waardoor we met een stand van 4-4 de rust in gingen.

We besloten dat we door bleven knokken en dat ging goed. Toch wist Rigtersbleek op voorsprong te komen waardoor de moed even weg ging bij HHV 2. Gelukkig wisten we dat goed te herpakken want na een achterstand van 6-9 werd het al snel weer gelijk spel. Helaas hadden we net een puntje te weinig en verloren de pot met 10-11.

Volgende week 15 september gaan we er weer hard tegenaan. HHV 2 speelt dan op eigen terrein tegen Blauw Zwart om 13.55. Daarna speelt HHV 1 om 15.30 tegen DOS-WK 1.