HHV moest zaterdag afreizen naar Harich, om daar hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen te spelen. Na een klinkende score van vorige week, kon HHV tegen Harich geen vuist maken. Bij het begin van deze wedstrijd stonden HHV en Harich op gelijke hoogte.

Gelijk bij het eerste fluitsignaal liet Harich zien de punten in eigen huis te willen houden. Ze openden dan ook de score, maar het eerste aanvalsvak van HHV wist dit weer gelijk te trekken.

In de aanval begonnen: Janique, Gerana, Richard en Jarno,

Het verdedigingsvak werd gevormd door: Sanne, Lisa, Fabian en Corneel

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar de fysieke Harich wist steeds een puntje voor te blijven, wat resulteerde in een ruststand van 14-13.

De afscheid nemende coach Gerben de Krey probeerde zijn pupillen weer op de rails te krijgen, en zei dat ze vooral hun eigen spel moesten blijven spelen.

Ook na rust zag je niet zoveel verandering, HHV bleef volgen, maar kon Harich niet voorbij komen. Gerben haalde Gerana naar de kant en Mandy moest haar vervangen. Het vlaggenschip van HHV deed wat het kon, maar kreeg het niet voor elkaar de score naar zich toe te trekken. Bij het eindsignaal van deze krachtmeting tussen Harich en HHV, wist Harich de punten in eigen huis te houden, en kwam hiermee op de derde plaats van de ranglijst. HHV is op een keurige vierde plaats geëindigd. De onderlinge strijd bracht een 24-22 stand op het scorebord.

Ook HHV 2 wist niet te winnen van Harich, zei verloren deze zeer fysieke wedstrijd met 21 -15. Hierdoor zijn ze zeer waarschijnlijk gedegradeerd naar de reserve derde klasse.