HHV 3 speelde afgelopen zaterdag tegen Thrianta 3 voor het kampioenschap in de klasse S-030. De vrijdag ervoor had HHV 3 met 5 – 7 gewonnen van Niek 1 en daardoor de koppositie weer overgenomen. Voor HHV 3 startten in de aanval: Jeroen, Jan, Chris en Henrike en in de verdediging: Robert, Menno, Carmen en José, reserve: Trijn.

HHV 3 begon goed, Jeroen benutte een wegtrekbal en opende de score 0 – 1. Thrianta 3 reageerde hier op met het benutten van een klein kansje, 1 – 1. Hierna liet HHV 3 zien dat ze konden scoren en liepen uit naar een stand van 1 – 6. Doelpunten kwamen van Carmen, Robert, José en Jeroen 2 x, een vrije bal en een strafworp meegekregen door Chris. Thrianta 3 gaf zich nog niet gewonnen en scoorde 2 x, 3 – 6. Voor de rust scoorde HHV 3 nog 2 x door doelpunten van Jeroen en Trijn en daarmee werd er gerust met een stand van 3 – 8.

HHV 3 had nu al meer gescoord dan de avond ervoor in de hele wedstrijd en dit gaf wel een goed gevoel. Toch was het nodig om de aanvallen goed op te zetten en zo de beste kansen te blijven nemen.

Na rust ging HHV 3 door met scoren en bracht de stand op 3 – 10. Doelpunten van Menno en Chris beide van afstand. Thrianta 3 scoorde de 4 – 10, waarna José met een klein kansje de stand op 4 – 11 bracht. HHV 3 bleef scoren en kwam geen moment meer in gevaar. Thrianta 3 scoorde de 2de helft nog 3 keer en HHV 3 4 keer waardoor de eindstand op 7 – 15 werd bepaald. Voor HHV 3 scoorden nog Jan, Chris, Menno en Trijn. Helaas miste Trijn nog een strafworp, maar de wedstrijd was toen al gespeeld. HHV 3 liet vandaag weer zien dat ze allemaal konden scoren en dat we dan ook tot mooie uitslagen komen.