Door: Lidia Wielink

Hollandscheveld – Woensdag 16 mei startte HHV mw1 met Remon, Menno, Rianka en Janet in de aanval. Alleen was het Centrum mw1 die de score opende deze wedstrijd, de verdediging bestond uit Jan, Ruben, Anneke en Melanie. Na dit ene doelpunt van Centrum mw1 begon HHV op gang te komen, maar tjonge, wat ging het moeizaam deze avond. In de 1e helft kwamen Jacqueline, Carine en Lidia nog in het veld, maar ook zij hadden deze avond niet de power om het verschil te maken.

Met een ruststand van 8-3 werd er onder het genot van een kopje thee de tactiek besproken voor de 2e helft. Omdat het zo moeizaam ging moest er goed gecombineerd worden tot de juiste kans gevonden was.

Helaas ging de 2e helft nog moeizamer, waarna een aantal wissels het zelfs niet meer aandurfden om in de laatste minuten het veld nogmaals te betreden.

Uiteindelijk werd de wedstrijd wel gewonnen! Met een eindstand van 10-7 floot de goed leidende scheidsrechter Be Kikkert af. Hiermee werd de 5e wedstrijd dit seizoen gewonnen en is HHV mw1 niet meer in te halen door de concurrent en mogen ze zich voorjaarskampioen noemen!!

Bijgaand een aantal foto’s van deze avond.

Gefeliciteerd toppers!

Dinsdag 22 mei speelde HHV mw1 de laatste wedstrijd dit seizoen tegen Niek mw1 in Pesse. De start van deze wedstrijd was ipv een heerlijk zonnetje middenin een zomersregenbuitje. Ook deze wedstrijd verliep moeizamer dan gewenst, maar er werd wel gewonnen met 7-11.