Vorige week zaterdag speelde HHV 3 uit tegen Odis 1. Odis 1 is altijd een lastige tegenstander, dus HHV 3 wist dat ze aan de bak moesten, om de punten mee te nemen naar Hollandscheveld. In de aanval startten: Jeroen, Dennis, Chris en Maaike en in de verdediging: Jan Lunenborg, Menno, José en Trijn, reserve: Carine Vos.

In de eerste helft waren de doelpunten schaars. Er werd goed verdedigd en de aanvallen waren niet scherp genoeg. Dennis opende voor HHV 3 de score door een mooie doorloopbal te zetten, 0 – 1. Daarna was het Odis 1 dat van afstand raak schoot, 1 – 1. Er werd om en om gescoord en het was HHV 3 dat telkens op voorsprong kwam. Er werd gerust met een gelijke stand van 4 – 4. Voor HHV 3 scoorden nog Jan en José van afstand en Jeroen benutte een strafworp die Chris had meegekregen.

In de rust werd aangegeven dat we meer gebruik moesten maken van de doorloopbal uit de ruimte, omdat de heren van Odis 1 erg op de ballijn zaten. Ook was het belangrijk om te blijven scoren.

Het was HHV 3 dat na rust als eerste scoorde,  4 – 5 met een doorloopbal van Carine. HHV 3 bleek in de tweede helft beter op schot te zijn dan Odis 1 en gestaag liep HHV 3 steeds meer uit. Bij een stand van 4 – 11 wist Odis 1 van afstand nog de korf te vinden en daardoor werd de eindstand op 5 – 11 bepaald. Voor HHV 3 scoorden nog Dennis, Menno, Trijn 2x, Carine en Jeroen, allen van afstand. HHV 3 heeft de helft van de wedstrijden nu gewonnen, dus is het zaak om deze vorm vast te houden. Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 26 mei thuis tegen Niek 1 om 13.00 uur.