Afgelopen zaterdag speelde HHV 3 haar eerste veldwedstrijd thuis tegen Odis 1. Odis 1 is geen onbekende voor HHV 3 en daarom wisten we dat het een moeilijke pot kon gaan worden. Voor HHV 3 startten in de aanval: Jeroen, Sander, Chris en Henrike en in de verdediging: Dennis, Menno, Maaike en José. Reserves: Trijn en Carmen.

Na een lange afwezigheid wegens een blessure kon Henrike weer meedoen met de wedstrijd. Ze begon goed en bracht met een klein kansje achter de korf de stand op 1 – 0. Odis 1 maakte de stand weer gelijk door het benutten van een klein kansje 1 – 1. Daarna was het HHV 3 dat met mooie afstandschoten de stand op 7 punten verschil kon brengen, 8 – 1. Doelpunten kwamen van Dennis, 3 x, Jeroen 2 x en Carmen en Menno 1 x. Odis 1 wist een strafworp te benutten en scoorde de 8 – 2. Voor rust scoorden beide teams nog 1 keer waardoor er met een 9 – 3 stand gepauzeerd werd. Voor HHV 3 scoorde Menno een klein kansje.

In de rust werd aangegeven dat we nu wel een mooie voorsprong hadden opgebouwd, maar dat we deze voorsprong niet zomaar uit handen moesten geven en wel verzorgd moesten blijven spelen, waardoor de doelpunten wel zouden vallen.

Het was Odis 1 dat na rust van afstand scoorde, 9 – 4. Jeroen bracht de stand weer op 6 verschil door van afstand te scoren 10 - 5. Voor HHV 3 was het belangrijk om elke aanval te scoren om zo de voorsprong te behouden. De tweede helft werd er door Odis 1, 1 doelpunt meer gemaakt, maar doordat HHV 3 de eerste helft zo goed gescoord had, kwam de overwinning niet meer in gevaar. Voor HHV 3 scoorden nog Dennis, Chris en Trijn (strafworp die José mee kreeg). De eindstand werd bepaald op 13 – 8. Een mooie overwinning voor HHV 3. Op woensdag 2 mei speelt HHV 3 om 19.30 uur thuis een inhaalwedstrijd tegen Thrianta 3. Wanneer HHV 3 weer blijft scoren, moet een overwinning zeker lukken.