Hollandscheveld – woensdag 11 april 2018 heeft HHV mw1 een mooie wedstrijd neergezet tegen NIEK mw1 wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een overwinning voor onze midwekers!

Door: Lidia Wielink

Vandaag begonnen Remon, Menno, Janet & Jacquelien in de aanval, wat vlot 2 mooie doelpunten opleverde. Het 2e aanvalsvak met Jan, Robert, Anneke & Melanie wisten ook 2x te scoren, alleen helaas floot onze scheidsrechter deze af. Even later werd er toch gescoord en wist NIEK ook de korf te vinden.

Halverwege de 1e helft, kwamen er 4 nieuwe spelers in het veld aan HHV-kant (Edward voor Robert, Rianka en Lidia voor Anneke en Melanie, en Carine voor Jacquelien). Deze nieuwe energie in het veld, leverde vele mooie aanvallen op met uiteindelijk 3 doelpunten.

Bij deze 6-1 voorsprong floot scheidsrechter Kasper Kikkert af, om allemaal even op adem te komen en te genieten van het heerlijke – precies op juiste temperatuur – kopje thee!

Na het bespreken van het tactisch plan voor de 2e helft konden de dames en heren van HHV weer de wei in met Anneke & Melanie weer voor Rianka & Lidia. Helaas was het NIEK dat beter uit de startblokken kwam met 2 doelpunten, waarna de midwekers van HHV de versnelling hoger schakelde wat resulteerde in 3 doelpunten. Ondertussen waren er nogmaals 4 wissels doorgevoerd (Robert voor Jan, Rianka & Lidia weer voor Anneke & Melanie, en Jacquelien voor Janet). NIEK wist nog 1 maal te scoren tegen nog 6 doelpunten voor HHV!

Bij de stand van 15-4 floot de goed leidende scheidsrechter Kasper Kikkert af en konden wij tevreden napraten over deze gezellige wedstrijd. Na de verdiende warme douche werd er nog gezellig geëvalueerd met beide teams in de kantine.

De doelpunten makers van HHV waren vandaag Jacquelien 1, Remon 4, Jan 2, Janet 1, Carine 2, Lidia 2, Melanie 1 & Edward 2.

Volgende week speelt HHV mw1 nogmaals thuis om 19:30, dan tegen EKC 2000 mw1. Komen jullie ons woensdag 19 april dan (ook weer) aanmoedigen?