Afgelopen dinsdag avond namen we het op tegen centrum Midweek 1 in De Krim

In de aanval starten Remon Menno Jacqueline en Trijn.

Verdedigend Robert Jan Carine en Lidia

Wissels Rianka en Arno

Het centrum had aan het begin van de wedstrijd lange aanvallen en veel kansen maar wist de korf niet te raken na 6 minuten scoorde hhv met een om draaibal van Remon waardoor we op 0-1 voorsprong kwamen. De 13e minuut scoorde Remon nogmaals van afstand waardoor het 0-2 werd en er een vakwissel plaats vind. Het andere vak van hhv wist sneller te scoren tweemaal door Robert met twee schoten van afstand 0-4. Het andere vak mocht weer gaan aanvallen en meteen wist Jacqueline een kleine kans te scoren 0-5. Het centrum scoorde ook hun eerste doelpunt 1-5. Een aantallen aanvallen later wist het centrum nog tweemaal te scoren en was de stand weer 3-5. Ondertussen waren Rianka en Arno het veld ingekomen voor Trijn en Robert.

Jacqueline kwam voor de doorbraak en kreeg een strafworp mee die werd gemaakt door Remon 3-6. Paar aanvallen later maakte Remon nog een afstand schot 3-7. Het centrum kreeg ook nog een strafworp mee en maakte de 4-7. Arno maakte daarna een afstandsschot 4-8 waarna het centrum nog een strafworp wist mee te krijgen 5-8 is de stand waarmee we de rust in gaan.

Na de rust wist het centrum dit maal als eerste de korf te raken met een schot van afstand en is het 6-8 en is het verschil nog maar twee doelpunten. Arno gooit er nog een klein kansje in 6-9 hhv krijgt een strafworp mee maar scoort hem helaas niet gelukkig schiet Carine hem vlak daarna van verre afstand erin en is het weer 6-10 met een gat van 4 doelpunten. Vlak voordat Jacqueline het veld verlaat scoort ze nog even een doorloopbal en maakt de 6-11 en komt Trijn het veld weer in voor Jacqueline en komt Robert het veld weer in voor Jan. HHV heeft vervolgens veel kansen die niet werden benut. Na een aantal aanvallen gooit Remon er een kleine kans in 6-12. Er word van vak gewisseld en dit vak van HHV wist tweemaal te scoren weer Carine en Lidia scoren van afstand 6-14.  Met nog 6 minuten op de klok is het duidelijk voor HHV dat de punten mee gaan naar hollandscheveld beide ploegen weten nog een afstand schot te scoren aan de kant van HHV gemaakt door Remon. Met een eindstand van 7-15 word de wedstrijd afgefloten door de scheidsrechter.

Het was een lekkere korfbal wedstrijd beide ploegen fanatiek en sportief waardoor het een fijne wedstrijd was om te spelen. En de eerste punten voor HHV Midweek 1 zijn binnen. Aanstaande woensdag neemt de Midweek van HHV het thuis ook tegen Niek Midweek 1 om 19:35 thuis.