Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen De Hoeve 4. De Hoeve 4 is geen onbekende tegenstander en staat boven HHV 4 in de stand. Daardoor zou het een spannende partij worden. Bij HHV 4 startten in de aanval: Jeroen, Sander, Chris en Carmen en in de verdediging: Menno, Dennis, Maaike en José, reserve: Trijn en scorebord: Henk Santing.

HHV 4 begon goed en wist 2 keer te scoren, 2 – 0. Jeroen scoorde van afstand en Carmen scoorde een doorloopbal vanuit de ruimte, aangegeven door Jeroen. Het tweede jonge aanvalsvak had moeite met scoren. De Hoeve 4 was wakker geschud en scoorde 3 x op rij, wat de stand op 2 – 3 bracht. Voor rust scoorden beide teams nog 1 keer waardoor de ruststand op 3 – 4 werd bepaald. Voor HHV 4 scoorde Jeroen van afstand.

In de rust werd aangegeven dat er goede aanvallen werden neergezet en dat we dus wat nauwkeuriger in de afwerking moesten zijn en dat we dan de winst misschien binnen konden slepen.

Het was De Hoeve 4 dat na rust als eerste scoorde, 3 – 5. HHV 4 gaf zich niet gewonnen en wist met 2 doelpunten de stand weer gelijk te trekken, 5 – 5. Doelpunten waren van Jeroen en Maaike beide van afstand. Beide teams hielden elkaar mooi in evenwicht. Er werd om en om gescoord tot 7 – 7. De Hoeve 4 scoorde van afstand de 7 – 8. HHV 4 had nog wel enkele mooie kansen, maar de bal viel niet meer door de korf, waardoor de eindstand in het voordeel van De Hoeve 4 op 7 – 8 werd bepaald. Voor HHV 4 scoorden nog Trijn en Jeroen van afstand. Helaas geen punten voor HHV 4 vandaag. HHV 4 eindigde het zaalseizoen met een mooie 3e plek. 6 wedstrijden werden gewonnen en 6 verloren, zodat er 12 punten werden behaald. Op het veld gaan we verder als HHV 3 met als tegenstanders, Niek 1, Odis 1 en Thrianta 3. In deze klasse hebben we zeker kansen op het kampioenschap. We zullen dan wel moeten scoren.