Afgelopen zaterdag mocht het eerste team van HHV thuis aantreden tegen Rog uit Groningen. Een wedstrijd waarin het voor Rog belangrijk was om minimaal één punt mee terug te nemen naar Groningen. De thuisploeg wist zich al eerder veilig te spelen waardoor er voor de hollandschevelders niks meer op het spel stond.

In de aanval begonnen Rolanda Smit, Janique Zomer, Jarno Hein en Richard Botter. In de verdediging begonnen Lisa Pekel, Sanne Shiphof, Corneel Kikkert en Arno Hoogeveen die de afwezige Fabian Smit verving.

HHV begon niet scherp aan de wedstrijd. waardoor HHV al snel op achterstand kwam. Er werd weinig gescoord.  HHV wist terug te komen met één punt achterstand tot dat er gerust werd met een stand van 7-8. Gerben de Krey attendeerde zijn team erop dat  pasen beter moest en er aanvallend beter gespeeld zal moeten worden.

In de tweede helft lukte het HHV niet om op voorsprong te komen. Daarentegen werd het verschil alleen maar groter. Aan de kant van HHV werden nog enkele wissels gedaan. Arjan schuring, Linda Seinen en Remon Bruins kwamen in het veld. Uiteindelijk floot scheidsrechter Pedro Okken af met een stand van 12-8.

Voor aanvang van de wedstrijd van HHV 1 Speelde het tweede team tegen NKC. Een belangrijke wedstrijd omdat bij winst er nog kans op handhaving in de reserve derde klas was. Na een spannende wedstrijd waarin het tot de laatste seconden spannend bleef wist HHV 2 te winnen met 10-9 van NKC.  Door het pakken van deze belangrijke punten mag het tweede volgende jaar opnieuw aantreden in de reserve derde klasse.

Na afloop van beide wedstrijden werd er gezellig afgesloten in de kantine. Waar het handhaven van beide teams gevierd werd.

31 maart gaat het veldseizoen weer van start. HHV 1 en 2 mogen dan beide thuis aantreden tegen Rog.