Zaterdag 3 februari speelden wij een uitwedstrijd in Assen tegen AVO B2.

In de aanval begonnen: Janine, Daniëlle, Anouk (heer), Danique (heer). In de verdediging begonnen: Laura B, Renate, Noah (heer), Estelle (heer). Wissel was: Laura D.

We begonnen de wedstrijd niet zo sterk, we kwamen al snel achter te staan. De rust gingen we in met een grote achterstand van 7-2. Tijdens de rust werd verteld dat we veel beter konden dan dat we lieten zien. We moesten ook sneller de bal rond laten gaan.

Na de rust kwam Laura D in het veld voor Noah. De tweede helft ging het beter, doordat we goed speelden. We pakten het schot ook goed mee en er werd goed afgevangen waardoor we konden herhalen. Ondanks dat we beter speelden, konden we de achterstand niet meer inhalen. Uiteindelijk is het 14-9 geworden en hebben we de punten in Assen laten liggen.

Volgende week hebben we om 14.40 uur een uitwedstrijd in Beilen, tegen Vitesse B1.

Geschreven door: Estelle Boes (B1).