Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 thuis tegen Oranje Zwart 4. De uitwedstrijd werd nipt verloren, dus HHV 4 moest vandaag erbij blijven om de punten in Hollandscheveld te houden. In de aanval startten: Jeroen, Dennis, Chris en Carmen en in de verdediging: Menno, Frank, José en Trijn. Reserve: Maaike.

HHV 4 begon de wedstrijd goed door als eerste te scoren 1 – 0. Afstandschot van Jeroen. Oranje Zwart 4 was niet onder de indruk en scoorde 2 keer, 1 – 2. HHV 4 bleef echter attent en maakte met een wegtrekbal van Trijn de stand weer gelijk 2 – 2. Oranje Zwart pakte met een afstandschot weer de voorsprong 2 – 3, waarna HHV 4 de kansen beter benutte en door 2 afstandschoten van Jeroen en Frank weer op voorsprong kwam, 4 – 3. Beide teams hielden elkaar mooi in evenwicht daardoor werd er gerust met een 5 – 5 gelijkstand. Voor HHV 4 scoorde Jeroen nog van afstand.

In de rust werd aangegeven om beter met de kansen om te gaan en niet voor de verre afstandschoten te gaan, maar om van achter de korf op korte afstand vrij te komen.

Het was Oranje Zwart 4 dat na rust als eerste scoorde 5 – 6. Tot 8 -8 ging het gelijk op, maar toen kon HHV 4 eindelijk een gat van 2 punten maken door 2 afstandschoten van Dennis, 10 - 8. Oranje Zwart 4 kwam nog 2 keer op 1 punt verschil, maar bij de stand van 11 – 10 scoorde HHV 4 nog 4 keer waardoor de eindstand op 15 – 10 werd bepaald. In de tweede helft kwamen voor HHV 4 de doelpunten van Frank, doorloopbal, klein kansje en afstand, Trijn, omdraaibal en strafworp, Chris, Dennis en Jeroen allen van afstand. Voor HHV 4 een mooie overwinning. A.s. zaterdag speelt HHV 4 uit tegen Juventa 4 om 17.10 uur. Hier zal er weer goed gescoord moeten worden om de punten mee te kunnen nemen naar Hollandscheveld.