DSCN0239
Afgelopen zaterdag moest HHV 4 aantreden tegen d’Ommerdieck 1 in Nieuwleusen. De thuiswedstrijd had HHV 4 nipt gewonnen, dus d’Ommerdieck 1 zou nu wel de punten in huis willen houden.
HHV 4 startte in de aanval met José, Trijn, Menno en Sander en in de verdediging met Marijke, Carmen, Johan en Dennis. Geen reserves deze keer.
d’Ommerdieck 1 begon goed en scoorde 2 keer, 2 – 0. Het was invalster Marijke Peeks die als eerste voor HHV 4 scoorde 2 – 1. HHV 4 had het moeilijk tegen het goed verdedigende d’Ommerdieck 1. d’Ommerdieck 1 was echter in de eerste helft goed op schot en daarom werd er ook gerust met een 10 - 4 achterstand voor HHV 4. Voor HHV scoorden nog Marijke (afstand), Trijn en Menno met een doorloopbal.
Het was voor HHV 4 zaak om in de tweede helft de uitslag wat dragelijker te maken. Daarom moesten de kansen beter benut worden en moesten we d’Ommerdieck 1 minder kans geven om te schieten.
d’Ommerdieck 1 was in de tweede helft niet zo op schot als in het begin. HHV 4 kon hier geen gebruik van maken, omdat ook in de tweede helft de doelpunten schaars waren. Zodoende kwam de eindstand op 14 – 7. Voor HHV 4 een wedstrijd om snel te vergeten. Doelpunten van HHV 4 kwamen van Johan, Sander en Carmen. A.s. zaterdag speelt HHV 4 tegen Oranje Zwart 4 uit Zwolle. In Zwolle werd er nipt verloren, zaterdag willen we de punten in Hollandscheveld houden. Iedereen is van harte welkom om 16.00 uur in sporthal De Marke.