HHV trad zaterdag in thuisbasis de Marke aan tegen Sparta uit Zevenhuizen. In de aanval begonnen Richard Botter, Jarno Hein, Sanne Schiphof en Lisa Pekel. In de verdediging stonden Fabian Smit, Corneel Kikkert, Janique Zomer en Rolanda Smit-Hoogeveen, die terugkeerde van een blessure.
 
Na een paar minuten te hebben gespeeld kreeg HHV het eerste doelpunt tegen, maar wist vlot tegen te scoren om de 1-1 te noteren. Ook het tweede aanvalsvak wist gelijk te scoren, maar ook Sparta scoorde nog een keer. Hierna was HHV los en scoorde het ene na het andere doelpunt. Het werd nog even spannend want Sparta kwam nog even terug met 6-5. Janique en Jarno wisten het gat te vinden en schoten er nog 3 ballen in. HHV wist na de vakwisseling niet goed te verdedigen en kreeg twee afstandsschoten om de oren. Nadat allebei de ploegen nog twee keer wisten te scoren floot de scheidrechter voor rust. HHV ging de rust in met een voorsprong van 12-9. 
 
In de rust coachte trainer Gerben de Krey zijn team erop om na de vakwisseling beter op te letten en in de verdediging elkaar goed te coachen. Verder had HHV de eerste helft goed gespeeld en moest het zo door blijven spelen.
 
Na de rust wist Sanne meteen te scoren. Na een stip tegen te krijgen wist HHV toch door te gaan en scoorde nog drie keer achter elkaar door Rolanda en Sanne, waardoor HHV uitliep naar een 16-10 voorsprong. HHV coachte elkaar goed op wat er gebeurde en het spel liep vlot en sloot prima op elkaar aan. Het prima aansluiten op elkaar resulteerde mooi vloeiende aanvallen met hele mooie scores van verschillende spelers. De aanvallen die door Sparta werden onderbroken door overtredingen werden beloond met strafworpen die goed werden benut door de strafworpnemers. Sparta wist viermaal te scoren in de tweede helft, waaronder een stip en een vrijebal. Janique gooide de laatste stip erin en de scheidsrechter floot de wedstrijd af bij een 23 tegen 16 eindstand.
 
 
Ondanks de strijdlust en knokken wist het tweede niet te winnen van Top, zij verloren met 18 tegen 16. Zaterdag 9 december speelt de selectie uit tegen Vlug en Vaardig in Garijp.