Afgelopen zaterdag speelde HHV 4, in deze competitie, voor het eerst in sporthal De Marke in Hollandscheveld. Tegenstander was Juventa 4 uit Hardenberg. HHV 4 staat op de 3de plaats en Juventa 4 op de 5de.
Alle ploegen in deze klasse zijn aan elkaar gewaagd en voor HHV 4 was het belangrijk om te scoren. In de aanval startten: Jeroen, Sander, Carmen en Maaike en in de verdediging: Dennis, Johan, José en Trijn. Reserves: Chris en Menno.
Er zaten veel supporters op de tribune om HHV 4 aan te moedigen en dat had vandaag succes. Jeroen opende direct de score met een afstandschot, 1 – 0. Juventa 4 maakte met een afstandschot gelijk 1 – 1. Bij de stand van 2 – 2 kon HHV een kleine voorsprong nemen 5 – 2, maar Juventa 4 kwam weer dichterbij 5 – 4. HHV 4 was op schot en nam weer een voorsprong van 4 doelpunten 8 – 4. Juventa 4 scoorde voor rust nog 3 keer, maar het was HHV 4 dat in de eerste helft bleef scoren waardoor de ruststand op 14 – 7 werd bepaald. Voor HHV 4 was dit vergeleken met de vorige wedstrijden al heel veel doelpunten.
In de rust werd aangegeven dat we gewoon mee moesten blijven scoren, dan waren we zeker van de winst. Ook was het nodig om na de vakwisseling attent te blijven.
Juventa 4 begon goed in de tweede helft en scoorde direct, 14 – 8. HHV 4 bleef echter attent en maakte er met 2 doelpunten weer 16 – 8 van. Daarna  werd er om en om gescoord. In deze mooi opgaande wedstrijd liep HHV 4 uit naar 19 – 14. Daarna duurde het nog even voordat de 20 – 14 werd gescoord. Menno scoorde nog een afstandschot waardoor de eindstand op 21 – 14 werd bepaald. Voor HHV 4 scoorden: Jeroen, 5x, Dennis en Trijn, 4x, Chris en Sander, 2x, en Maaike, Johan, José en Menno scoorden allen 1 doelpunt. Vandaag werd aangetoond, dat wanneer iedereen mee scoort we een mooie uitslag kunnen neerzetten. Dit geeft vertrouwen voor onze volgende wedstrijd. Dit is a.s. zaterdag, 9 december, in Zwolle tegen Oranje Zwart 4 om 19.30 uur.