ZKC B1 - HHV B1

Danique Poel
Laura Bennink
Wissels : Sander Biemolt en Jis Dekker

Dit was belooft om een hele spannende wedstrijd te worden. Omdat we erg gewaagd aan elkaar waren en we op het veldseizoen om het kampioenschap hebben gestreden tegen ZKC.  Het eerste doelpunt kwam van HHV weg en werd gemaakt door Ilse Vos en dat was een afstandsschot. Daarna scoorde ZKC 2x en werd het 2-1. Toen maakte Laura Doldersum er 2-2 van met een klein kansje. Niet veel later scoorde ZKC een afstandsschot en werd het 3-2. Net voor de rust maakt Estelle Boes er 3-3 van met een mooi afstandsschot .

In de rust vertelde Laura Bremer ons dat we meer voor de bal moesten gaan vechten, en meer druk moestten geven op de bal lijn. Ook moeten we wat variatie in het spel brengen, en bijvoorbeeld niet alleen maar voor de doorbraak gaan.

Na de rust werd het 5-3 voor ZKC door 2 afstandsschoten tegen. Toen scoorde Estelle een doorloopbal en dat werd 5-4, toen vanaf de kant van ZKC werd de 6-4 gemaakt door een afstandschot. Toen scoorde Laura D een doorloopbal en werd het 6-5. Toen kregen we 2 doelpunten tegen, een afstandsschot en een vrije bal. Uiteindelijk kregen wij ook eindelijk een strafworp en die werd gemaakt door Estelle en toen was het 8-6. Toen scoorde Laura D nog een doorloopbal en werd het 8-7. En in de laatste paar minuten kregen we helaas een doorloopbal tegen en werd de eindstand 9-7.

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 2 december, om 16.00 in De Marke. En dat is tegen ZKCĀ“19 B1. En deze keer laten we ze de punten niet meenemen naar Zuidwolde.