HHV 4 speelde afgelopen zaterdag tegen Odis 1 uit Elsloo. We hadden enkele afzeggingen en gingen met precies genoeg spelers op weg. Dat was dus wat risicovol,
maar gelukkig ging vandaag alles goed. In de aanval startten: Maaike, Chris, Dennis en Johan en in de verdediging: José, Trijn, Sander en Menno.
Het was Odis 1 die als eerste scoorde, 1 – 0. De eerste helft waren de doelpunten erg spaarzaam en vlotte het niet zo erg zodat we met een 3 – 5 de rust ingingen. Een mooie voorsprong voor HHV 4. 
In de rust werd aangegeven dat we niet moesten denken dat de wedstrijd gespeeld zou zijn, want Odis 1 kreeg genoeg kansen en wanneer deze erin zouden vallen dan waren we zo weer ingehaald.
In de tweede helft werd er nog minder gescoord en bleven de ploegen dicht bij elkaar. HHV 4 kon nog op 2 punten verschil blijven bij de stand 4 – 6, maar het was Odis 1 die de stand weer gelijk trok, 6 - 6. Beide teams scoorden nogmaals, 7 -7. Bijna zou dit de eindstand geweest zijn, maar Menno wist in de laatste minuut nog te scoren en haalde daarmee de overwinning binnen, 7 – 8. Doelpuntenmakers voor HHV 4: Menno 4, Johan 3 en Dennis 1, allemaal afstandschoten. 
Volgende week spelen we om 17.05 uur thuis tegen Juventa 4. Alle tegenstanders in onze poel zijn aan elkaar gewaagd, dus we moeten er weer voor