Afgelopen zaterdag (11nov) speelde HHV 4 haar eerste zaalwedstrijd tegen Thrianta 3 in Hoogeveen. HHV 4 begon in de aanval met: Jeroen, Menno, Chris en Carmen en in de verdediging: Dennis, Sander, Maaike en Trijn. Reserves: José en Johan.
De wedstrijd werd gespeeld in de grote zaal van het Activum, waar het zonnetje door de ramen scheen. Nog niet eerder hadden we in de zaal zoveel last van een laagstaande zon. Thrianta 3 opende de scoren met een afstandschot 1 – 0. Het was Carmen die met het benutten van een strafworp de stand weer gelijk trok 1 – 1. Daarna kwam HHV 4 op voorsprong doordat Trijn een vrije bal scoorde, 1 – 2. Thrianta 3 liet HHV niet uitlopen en scoorde met een klein kansje de 2 – 2. HHV 4 nam opnieuw een voorsprong door doelpunten van Chris, afstandschot en Carmen, strafworp, 2 - 4. Maar Thrianta 3  bleef bij de les en scoorde ook 2 keer zodat de stand weer gelijk werd, 4 – 4. Chris was op schot en door 2 afstandschoten stond HHV 3 weer voor, 4 – 6. Thrianta 3 scoorde nog 1 keer waardoor de ruststand op 5 -6 werd bepaald.
In de rust werd aangegeven om de bal op tijd aan te spelen, zodat er minder ballen tussen uit gepakt  konden worden. En gelukkig ging het zonnescherm naar beneden, zodat we geen last meer hadden van het zonnetje.
Thrianta 3 opende na rust de score en bracht de stand weer gelijk, 6 – 6 en nam zelfs een voorsprong, 7 – 6. Carmen miste nog een strafworp, maar het was Chris die met een afstandschot de stand weer gelijk trok, 7 – 7. Thrianta 3 was op schot en liep uit naar 9 – 7. HHV 4 liet zien dat ze het niet zomaar weg zouden geven en scoorde 2 keer, 9 – 9. Doelpunten kwamen van Chris, afstand en Carmen, strafworp. Weer was het Thrianta 3 dat op voorsprong kwam, 10 – 9. Carmen maakte met een doorloopbal uit de ruimte, mooi aangegeven door Jeroen, de stand weer gelijk, 10 – 10. Thrianta 3 wist nog 2 keer te scoren en bracht daarmee de eindstand op 12 – 10. Helaas geen punten voor HHV 4. Aanstaande zaterdag speelt HHV 4 weer in het Ac