Hollandscheveld — HHV moest afgelopen zaterdag thuis tegen DOS WK uit Enschede, niet echt een bekende voor de Cappendijck formatie.

HHV die vorige week de punten in Groningen liet wilde alles op alles zetten om punten aan dit duel over te houden.

Op deze zonnige zaterdag was het tijd voor de wedstrijd HHV 2 – Blauw Zwart 2. Met de strijdlust van de week ervoor in het achterhoofd stapte het team het veld in. In de aanval startten Sidney, Sem, Linda en Mariëlle. In de verdediging startten Ruben, Stef, Irene en Gerana.

De eerste competitie wedstrijd was een feit. Na een voorbereiding met een ander en vernieuwd team, mocht HHV 2 het opnemen tegen Rigtersbleek 2. Met de hoofdjes omhoog begonnen we aan de wedstrijd.

Na een goede voorbereiding te hebben gedraaid was het na een erg warme zomer weer tijd om de competitie te beginnen voor de spelers en speelsters van HHV.
Het vlaggenschip van HHV, de PLUS Cappendijck-formatie, mocht de eerste wedstrijd beginnen in Groningen tegen de studenten korfbalvereniging de Parabool. Het beloofde van tevoren een spannende wedstrijd te worden waarbij beide ploegen de eerste wedstrijd winnend af wilden sluiten.

HHV moest zaterdag afreizen naar Harich, om daar hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen te spelen. Na een klinkende score van vorige week, kon HHV tegen Harich geen vuist maken. Bij het begin van deze wedstrijd stonden HHV en Harich op gelijke hoogte.