Afgelopen zaterdag (11nov) speelde HHV 4 haar eerste zaalwedstrijd tegen Thrianta 3 in Hoogeveen. HHV 4 begon in de aanval met: Jeroen, Menno, Chris en Carmen en in de verdediging: Dennis, Sander, Maaike en Trijn. Reserves: José en Johan.

Afgelopen zaterdag moest het eerste team van HHV het in de eerste wedstrijd van het zaalseizoen opnemen tegen Udiros uit Nieuwehorne.

HHV 3 moest  afgelopen zaterdag thuis aantreden tegen De Hoeve 4 uit De Hoeve. De Hoeve 4 was geen onbekende ploeg voor HHV 3. Hoe de uitslag zou worden lag het meest aan het scorend vermogen van HHV 3.

Zevenhuizen- De selectie van HHV reisde afgelopen zaterdag af naar Zevenhuizen, waar het terecht kwam in regenachtige omstandigheden.

Door: Lisa Pekel

IMG 4991
HHV trad afgelopen zaterdag thuis aan tegen de Granaet uit Dokkum. Geen onbekende voor HHV want afgelopen zaalseizoen speelde de ploeg ook tegen de Granaet. Helaas werd er toen 2x verloren van de ploeg uit Dokkum.