Afgelopen zaterdag stond de laatste veldwedstrijd voor de zaal op het programma. Voor HHV betekende dit een thuiswedstrijd tegen de koploper, de Groninger studenten korfbalvereniging de Parabool, uit de 2e klasse B. De eerste confrontatie tussen beide ploegen in de eerste wedstrijd van de huidige competitie resulteerde in een overwinning voor de Parabool. De PLUS Cappendijck-formatie was dan ook gebrand om de punten in eigen huis te houden.

Nadat HHV de afgelopen weken wist te winnen van hun tegenstanders en daarmee een 2e plek wist te behalen lukte het hen deze week niet deze plek te handhaven.

In de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie moest HHV 3 het opnemen tegen Niek 1. Thuis had HHV 3 verloren en nu was het zaak om de punten mee naar Hollandscheveld te nemen. In de aanval startten: Jeroen, Menno, Chris en Carmen en in de verdediging: Jan, Sander, José en Trijn. Reserve: Maaike.

HHV B2 begon het seizoen wat moeizaam. De B2 was samen gevoegd uit 2 teams. Ze moesten erg aan elkaar wennen, maar ze hebben er heel hard voor geknockt en je zag ze als een team spelen en je zag ze groeien. De laatste paar wedstrijden kregen ze minder doelpunten tegen en wisten we beter de korf te vinden.

Hollandscheveld – Met nog 1 wedstrijd te gaan in deze najaarscompetitie is HHV mw1 niet meer in te halen door de concurrentie en mogen zij zich najaarskampioen noemen van 2018!