Oudega — HHV ging zaterdag naar Oudega om het daar op te nemen tegen de kampioenen Quick’21. Voorafgaand aan de wedstrijd overhandigde aanvoerder Fabian Smit een attentie voor het behaalde kampioenschap. HHV startte in een gewijzigde opstelling, omdat Rolanda Smit vorige week haar laatste wedstrijd heeft gespeeld, vanwege haar zwangerschap, voor haar in de plaats speelde de debuterende Gerana Bennink. HHV startte in de aanval met Richard Botter, Jarno Hein, Lisa Pekel en Gerana Bennink, verdedigend startten Fabian Smit, Corneel Kikkert, Sanne Schiphof en Janique Zomer.

Afgelopen woensdag speelde HHV 3 een inhaalwedstrijd tegen Thrianta 3 uit Hoogeveen. Thrianta 3 is geen onbekende voor HHV 3. Van te voren was het niet te zeggen wie zou winnen, daarom zou het een leuke pot gaan worden. HHV 3 startte in de aanval met: Jeroen, Dennis, Chris en Carmen en in de verdediging met: Remon, Menno, José en Maaike. Reserve: Trijn.

Afgelopen zaterdag reisde het eerste team van HHV af naar de Granaet in Dokkum. Bij winst zou HHV zich veilig spelen en niet meer hoeven te vrezen voor degradatie.

In de aanval startten Fabian Smit, Corneel Kikkert, Sanne Schiphof en Mandy Schuring die de afwezige Lisa Pekel verving. In de verdediging begonnen Richard Botter, Jarno Hein, Janique Zomer en Rolanda Smit

Met deze mooie uitslag tegen EKC 2000 mw1 gaat HHV mw1 in deze poule aan kop en is het kampioenschap binnen handbereik!

Door: Lidia Wielink

Afgelopen zaterdag speelde HHV 3 haar eerste veldwedstrijd thuis tegen Odis 1. Odis 1 is geen onbekende voor HHV 3 en daarom wisten we dat het een moeilijke pot kon gaan worden. Voor HHV 3 startten in de aanval: Jeroen, Sander, Chris en Henrike en in de verdediging: Dennis, Menno, Maaike en José. Reserves: Trijn en Carmen.