Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen De Hoeve 4. De Hoeve 4 is geen onbekende tegenstander en staat boven HHV 4 in de stand. Daardoor zou het een spannende partij worden. Bij HHV 4 startten in de aanval: Jeroen, Sander, Chris en Carmen en in de verdediging: Menno, Dennis, Maaike en José, reserve: Trijn en scorebord: Henk Santing.

Afgelopen zaterdag mocht het eerste team van HHV thuis aantreden tegen Rog uit Groningen. Een wedstrijd waarin het voor Rog belangrijk was om minimaal één punt mee terug te nemen naar Groningen. De thuisploeg wist zich al eerder veilig te spelen waardoor er voor de hollandschevelders niks meer op het spel stond.

In de aanval begonnen Rolanda Smit, Janique Zomer, Jarno Hein en Richard Botter. In de verdediging begonnen Lisa Pekel, Sanne Shiphof, Corneel Kikkert en Arno Hoogeveen die de afwezige Fabian Smit verving.

Een wedstrijd die gewonnen moest worden om je veilig te spelen in de 2de klasse, met deze gedachte reisde de ploeg van Gerben de Krey zaterdagmiddag af naar het Friese plaatsje Dokkum, om daar aan te treden tegen de Granaet. Achteraf werd duidelijk dat dit daadwerkelijk het geval was. Meerdere degradatiekandidaten wisten verrassend te winnen, waardoor het spannend blijft in 2de klasse 2B.

HHV trad aan tegen een oude bekende Vlug & Vaardig uit Burgum.

In de uitwedstrijd wist HHV 1 me duidelijke cijfers te winnen. Na de onnodige zeperd van vorige week was HHV  gebrand om vandaag de punten in eigen huis te houden.

In de aanval begonnen Rolanda, Janique,  Jarno en Richard.

In de verdediging begonnen Fabian, Corneel, Lisa en Sanne.

De 9 fanatieke dames van de B1 gingen vol goede moed richting Beilen met de zekerheid om de punten mee te nemen naar Hollandscheveld. Eenmaal aangekomen gingen de meiden gelijk de kleedkamer in.