ckclogojpg.jpg

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Leden van Rabobank Het Drentse Land ontvangen eind deze maand bij ledenmagazine Dichterbij hun stemcode, waarmee zij 5 stemmen mogen uitbrengen in de Rabobank Clubkas Campagne.

Breng jouw stem uit op CKV – HHV.

Beste korfbalvrienden,

Zaterdag 30 juni mogen wij als HHV de verenigingsdag houden bij onze hoofdsponsor Plus Cappendijk. We zullen hier van 9.00 tot 17.00 uur staan met onze kraam waarop we enkele actieproducten verkopen in overleg met Plus, daarnaast nog een ludieke actie. Voor de bezetting van de kraam zijn de senioren ingepland om hiervan een geslaagde dag te maken.

Afgelopen zaterdag, 16 juni, was de trekking van de lotenboekjes van ckv – HHV.

Mededelingen namens de kantinecommissie:

Vele handen maken licht werk☺:

Onze vereniging heeft al heel veel vrijwilligers, toch komen we nog een paar extra handjes tekort.

Download het nieuwe spelregelboekje om zelf qua regeleving ook up to date en spelregelbewijs te halen (senioren)

Hollandscheveld- Gerben de Krey gaf in december ter kennisgeving aan om HHV na een samenwerking van drie seizoenen te verlaten. Een uitdaging voor het bestuur ontstond hierdoor en een zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer werd gestart. Na enkele personen te hebben gesproken, kwam Gerben Koens in beeld. Een gesprek met twee bestuursleden en een volgend gesprek waarbij ook een tweetal spelers waren uitgenodigd zorgde een goed gevoel voor een akkoord.

Als deelnemer van de Pilot Schoon Belonen zet HHV zich al anderhalf jaar met veel enthousiasme in voor het gescheiden inzamelen van PMD-afval binnen onze vereniging en ruimen wij zwerfafval op in een adoptiegebied.

Met 22 punten uit 11 wedstrijden is HHV3 kampioen in de poule. Juventa, de nummer 2 in de poule, heeft 18 punten uit 11 wedstrijden en met nog één wedstrijd te gaan geen bedreiging meer voor het kampioenschap.

Uit onderzoek blijkt dat betere kennis van de spelregels leidt tot een beter klimaat en beter gedrag op de sportvelden. Om een laagdrempelige methode te faciliteren om spelregelkennis van korfballiefhebbers te vergroten, is in 2015 gestart met Korfbalmasterz; een online tool om spelregels te leren en die kennis bij te houden.

Onze club HHV  doet mee met Jantje Beton. Hiervoor zijn we op zoek naar ± 10 vrijwilligers  die tussen 5 en 10 maart willen helpen. Het is de bedoeling dat de jeugd collecteert, en de helpers als begeleiders meegaan in Hollandscheveld.  De helft van de opbrengst  is voor de jeugd  van HHV.

Zaterdag 27 januari was de toekomst van HHV team van de week.

Zowel de F-jeugd als de Kangoeroes stonden te stralen ondanks de zenuwen.

Natuurlijk hadden de Kangoeroes, moeder kangoeroe meegenomen ter ondersteuning.

HHV 3

Het zaalseizoen 2017-2018 is alweer halverwege en dit jaar heeft HHV een team dat alleen in het zaalseizoen uitkomt.

Vanaf eind oktober gingen de HHV leden met lijsten langs buren, familie, vrienden etc om onze pepernoten te verkopen. Hierdoor is er een mooi geldbedrag binnengekomen. Maandag 13 november zijn met een grote groep HHV'ers deze pepernoten ingepakt en bezorgd bij de verkopers van HHV, waarna deze uitgedeeld konden worden bij diegenen die de pepernoten gekocht hadden.

iedereen, maar in het bijzonder leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren

alle goeds en bovenal veel gezondheid toe in 2018!

Zaterdag 14 oktober speelden wij onze laatste wedstrijd op het veld. Jammer genoeg kon Lisanne er niet bij zijn.

Maandag 18 september stond de jaarlijkse ledenvergadering van HHV op het programma. De vergadering startte feestelijk doordat er zeven jubilarissen werden gehuldigd.

Naast het huldigen van zeven jubilarissen op de jaarlijkse ledenvergadering werd er ook afscheid genomen van een zeer gewaardeerd bestuurslid.

01

Dinsdag 12 september was de 1e korfballes van het seizoen een feit voor de groepen 3 van het PCBS Het Mozaïek en OBS Het Holtien.

ckclogojpg

Zamel geld in voor CKV HHV

Ook in 2017 kan HHV een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Zuidwest-Drenthe draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving.

2017 08 28 De Poste wint het Stratenkorfbaltoernooi 2017

Hollandscheveld – Maandag 28 augustus was het jaarlijkse Stratenkorfbaltoernooi van de feestweek. Welke dit jaar alweer voor de 11e keer georganiseerd werd. Normaliter was deze avond aan het begin van de feestweek, alleen ivm de late bouwvakvakantie is besloten door Aktiviteitencommissie Toekie en Korfbalvereniging CKV HHV om deze avond als afsluiter te plannen.

Hollandscheveld- Het bestuur van HHV kwam voor een uitdaging te staan, omdat de trainer/coach van het tweede ondanks eerdere toezegging zich vlak voor de vakantie toch afmeldde voor het nieuwe seizoen.