De afgelopen jaren was PLUS Cappendijck de hoofdsponsor van CKV HHV.

Over ruim een maand speelt TeamNL Korfbal het EK in Friesland. In Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen spelen de zestien beste landen van Europa om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar in Zuid-Afrika.

HHV  : Afval  Scheiden.

PMD ( Plastic. Metalen. Drankenkartons )

Rest Afval.

Daar doen alle HHV ers graag aan mee.

Helaas is de Praktijk Anders.

De vakanties lopen weer ten einde en voor de selectie zal donderdag 16 augustus om 20.00 uur de eerste training van start gaan. Een voorbereiding van 3,5 week moet ervoor zorgen dat op de eerste competitiedag (zaterdag 8 september) zowel het eerste als tweede knallend uit de startblokken komen. Een aantal trainingen en oefenwedstrijden staan op het programma. Hieronder de oefenwedstrijden:

ckclogojpg.jpg

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Leden van Rabobank Het Drentse Land ontvangen eind deze maand bij ledenmagazine Dichterbij hun stemcode, waarmee zij 5 stemmen mogen uitbrengen in de Rabobank Clubkas Campagne.

Breng jouw stem uit op CKV – HHV.

Beste korfbalvrienden,

Zaterdag 30 juni mogen wij als HHV de verenigingsdag houden bij onze hoofdsponsor Plus Cappendijk. We zullen hier van 9.00 tot 17.00 uur staan met onze kraam waarop we enkele actieproducten verkopen in overleg met Plus, daarnaast nog een ludieke actie. Voor de bezetting van de kraam zijn de senioren ingepland om hiervan een geslaagde dag te maken.

Afgelopen zaterdag, 16 juni, was de trekking van de lotenboekjes van ckv – HHV.

Download het nieuwe spelregelboekje om zelf qua regeleving ook up to date en spelregelbewijs te halen (senioren)

Hollandscheveld- Gerben de Krey gaf in december ter kennisgeving aan om HHV na een samenwerking van drie seizoenen te verlaten. Een uitdaging voor het bestuur ontstond hierdoor en een zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer werd gestart. Na enkele personen te hebben gesproken, kwam Gerben Koens in beeld. Een gesprek met twee bestuursleden en een volgend gesprek waarbij ook een tweetal spelers waren uitgenodigd zorgde een goed gevoel voor een akkoord.

Als deelnemer van de Pilot Schoon Belonen zet HHV zich al anderhalf jaar met veel enthousiasme in voor het gescheiden inzamelen van PMD-afval binnen onze vereniging en ruimen wij zwerfafval op in een adoptiegebied.

Met 22 punten uit 11 wedstrijden is HHV3 kampioen in de poule. Juventa, de nummer 2 in de poule, heeft 18 punten uit 11 wedstrijden en met nog één wedstrijd te gaan geen bedreiging meer voor het kampioenschap.

Uit onderzoek blijkt dat betere kennis van de spelregels leidt tot een beter klimaat en beter gedrag op de sportvelden. Om een laagdrempelige methode te faciliteren om spelregelkennis van korfballiefhebbers te vergroten, is in 2015 gestart met Korfbalmasterz; een online tool om spelregels te leren en die kennis bij te houden.

Onze club HHV  doet mee met Jantje Beton. Hiervoor zijn we op zoek naar ± 10 vrijwilligers  die tussen 5 en 10 maart willen helpen. Het is de bedoeling dat de jeugd collecteert, en de helpers als begeleiders meegaan in Hollandscheveld.  De helft van de opbrengst  is voor de jeugd  van HHV.

Zaterdag 27 januari was de toekomst van HHV team van de week.

Zowel de F-jeugd als de Kangoeroes stonden te stralen ondanks de zenuwen.

Natuurlijk hadden de Kangoeroes, moeder kangoeroe meegenomen ter ondersteuning.

HHV 3

Het zaalseizoen 2017-2018 is alweer halverwege en dit jaar heeft HHV een team dat alleen in het zaalseizoen uitkomt.

Vanaf eind oktober gingen de HHV leden met lijsten langs buren, familie, vrienden etc om onze pepernoten te verkopen. Hierdoor is er een mooi geldbedrag binnengekomen. Maandag 13 november zijn met een grote groep HHV'ers deze pepernoten ingepakt en bezorgd bij de verkopers van HHV, waarna deze uitgedeeld konden worden bij diegenen die de pepernoten gekocht hadden.

iedereen, maar in het bijzonder leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren

alle goeds en bovenal veel gezondheid toe in 2018!

Zaterdag 14 oktober speelden wij onze laatste wedstrijd op het veld. Jammer genoeg kon Lisanne er niet bij zijn.

Maandag 18 september stond de jaarlijkse ledenvergadering van HHV op het programma. De vergadering startte feestelijk doordat er zeven jubilarissen werden gehuldigd.

Naast het huldigen van zeven jubilarissen op de jaarlijkse ledenvergadering werd er ook afscheid genomen van een zeer gewaardeerd bestuurslid.

01

Dinsdag 12 september was de 1e korfballes van het seizoen een feit voor de groepen 3 van het PCBS Het Mozaïek en OBS Het Holtien.