Ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op 30 mei 2018 vanaf 13:00 uur.

Woensdag 16 en 23 mei hebben we hulp nodig om training te geven voor het schoolkorfbaltoernooi, vanaf de B’s. Opgeven bij Bé Kikkert tel. 06-44126868. Deze trainingen zijn van 18.15 – 19.00 uur.

Op 30 mei 2018 is er volksdansen in de kantine De Schuttershoek om 19:00 uur.

De lotenactie is weer begonnen. Om de kas te spekken, houden we ook dit jaar weer de lotenactie. Alle seniorleden en de A’s hebben 1 of 2 lotenboekjes ontvangen. Er liggen nog lotenboekjes in de kantine waar geen naam opstaat. Deze mogen meegenomen worden om te verkopen. Wel even je naam en het beginnummer van het boekje opschrijven. Wanneer je geen lotenboekje hebt ontvangen, kun je misschien wel een paar loten kopen van andere leden of uit deze boekjes. Wanneer we allemaal ons best doen wordt deze actie een succes. De vaste kosten hebben we al gemaakt, dus hoe meer er wordt verkocht, hoe meer de actie oplevert. Vraag daarom familie, buren en kennissen of ze enkele loten van je willen kopen en dan heb je weer een boekje verkocht.

Samen kunnen we van deze actie een succes maken. Doen jullie ook mee!?

Wanneer je, je boekje hebt verkocht kun je deze met het geld inleveren bij Bea Peeks, Dopheidestraat 4 of Trijn Kuiper, Buizerdlaan 111 te Hoogeveen.

Voor de trekking zijn we alle lotenboekjes, verkocht of niet verkocht, nodig, dus alle boekjes moeten ingeleverd worden.

Lotenboekjes uiterlijk inleveren op zaterdag 9 juni 2018.

Op 9 juni 2018 is er een recreanten toernooi in Oude Pekela met Duitse ploegen.

Dit jaar wordt op 16 juni 2018 de Familiedag/vrijwilligersdag gehouden.

Subcategorieën