De begelding van de jeugd bestaat uit diverse gecertificeerde trainers, selectiespelers en sportief ingestelde ouders.

Begeleiding A1: De trainers van de A1 zijn Rick Duinkerken en Richard Botter. Beide al meerdere jaren vaste waarden van de selectie, die ook hun certificaten hebben behaald. Rick heeft tevens enkele jaren het tweede team van ZKC en ook HHV onder zijn hoede gehad. Richard is wat jonger maar staat alweer meerdere jaren voor de A1, enkele jaren samen met Rick maar ook alleen toen Rick bij de senioren teams trainer/coach was. Indien Rick en Richard door verplichtingen met de selectie niet kunnen coachen neem John Bijl dit voor zijn rekening. John is voor velen een bekend gezicht als supporter van Thrianta. De spelersgroep speelt al jaren samen, maar zullen het vanaf dit seizoen zonder Lisa Pekel en Corneel Kikkert moeten doen, omdat zij zijn toegevoegd aan de selectie.

Begeleiding B1: De trainers van de B1 ziijn Laura Bremer en Rémon Bruins. Samen ook alweer een paar jaar vaste spelers in de selectie. Vorig seizoen nog niet samenwerkend als begeleiding, maar komend seizoen zullen samen de kwaliteit van de spelers willen vergroten, zodat ze over 4 jaar vaste waarden kunnen worden voor de selectie.Door tijdelijke stage in het buitenland van Laura staat Remon momenteel alleen voor deze groep.

Begeleiding B2: De trainers van de B2 zijn nog niet ingevuld. Wil jij deze spelers wat aanleren, een echt team van ze maken om zo succes te behalen, meld je dan bij één van de bestuursleden.

Begeleiding C1: De trainers van de C1 en zijn Carmen Lubberts-Seinen en Bernadet Steenkamp. De coachende taak neemt Be Kikkert voor zijn rekening.

Begeleiding C2: De trainers van de C2 zijn Edward Mannes, Corneel Kikkert en Lisa Pekel. Edward die inmiddels alweer meerdere jaren korbalt en compleet is geintegreerd binnen de vereniging heeft Lisa en Corneel naast zich staan die dit seizoen zijn toegevoegd aan de selectiie. Samen een mooie combinatie van passie voor de korfbalsport. Hopelijk lukt het ze deze passie over te brengen naar het team met positieve invloed op de resultaten.

Begeleiding D1: De trainers van de D1 zijn Lennard Kikkert, Anja Benjamins en Janique Zomer. Naast drie trainers heeft dit team ook twee begeleiders namelijk Marleen Zwiggelaar en Angela Vos. Een vijftal vol enthousiasme en gedrevenheid in de sport. Het kan niet zo zijn dat de jeugd dit niet overneemt,

Begeleiding E1: De trainers van de E1 zijn Gerwin Metselaar en Margreet Metselaar. Allebei zeer erkende en ervaren selectiespelers die iedere training en wedstrijd zichzelf 100% inzetten. Van dit team zal zeker worden verwacht dat ook zij zich 100% zullen inzetten en dat zal vast leiden tot mooie resultaten.

Begeleiding E2: De trainers van de E2 zijn Amy Meinen en Irene Hartman. Deze dames zullen met hun jeugdigheid en enthousiasme de basisbeginselen van het korfbal overbrengen aan het team. Daarnaast is ook Gerda vd Hof aan de begeleiding toegevoegd om zo ook ervaring aam de kant te hebben staan.

Begeleiding F1: De F1 speelt sinds de zaal competitie en worden begeleid door Bernadet Steenkamp en Henriëtte Schonewille. Doel van deze begeleiding vuur dit seizoen is vooral kennis maken met het spelen van het wedstrijden die het liefst dan wel winnend moeten worden afgesloten.

Kangoeroes: Annie Hummel is de leidster van de jongste jeugd. Veel kennen haar als oma Annie of de kangoeroe mascotte van HHV.